Dobrodošli na 27.TPVS

Otočec, 19. in 20.10.2017 (športna dvorana teniškega centra), razstavni prostor 44 in 45. Vstopnine ni!


Vas zanimajo rešitve za kakovosten, energetsko učinkovit in zanesljiv proizvodni proces?

Dobrodošli na 27. Tehniški posvet vzdrževalcev Slovenije – sejem vzdrževanje. Obiščite nas na razstavnem prostoru 44 in 45. Z vami bomo v četrtek, 19.10. (10.-18.ure) in petek, 20.10. (9.-13.ure).

Sodobno organizirano vzdrževanje pripomore k dvigu produktivnosti in boljši kakovosti izdelkov v proizvodnji. V podjetju Blast Tehnik d.o.o. že več kot desetletje rešujemo problematiko vzdrževanja na področju vseh industrijskih panog.  Želite učinkovito očistiti proizvodno opremo z minimalno ali celo brez motenj proizvodnega procesa? Potrebujete optimalno pripravljene površine za nadaljnji proizvodni proces ali nanos antikorozijske zaščite? Dobrodošli na naš razstavni prostor!

Društvo vzdrževalcev Slovenije sejemske aktivnosti že tradicionalno popestri z zanimivimi predavanji in okroglo mizo. Tokrat bo razprava potekala na temo: Brez učinkovitega vzdrževanja ni energetske učinkovitosti! Poudarek je na sodelovanju proizvodnje in vzdrževanja in rezultatu sodelovanja: povečani razpoložljivosti strojev, povečani kvaliteti izdelkov. Več o programu si lahko preberete na povezavi KLIK.

Sveže fotografije in posnetke iz sejma bomo objavljeni na Facebook profilu podjetja Blast Tehnik – KLIK

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki: 041 671 002 ali preko e-maila: info@blasttehnik.com.

Veselimo se srečanja z vami!