Dobrodošli na 26.TPVS

Otočec, 20. in 21.10.2016 (športna dvorana teniškega centra), razstavni prostor 68 in 69. Vstopnine ni!

blasttehnik_vzdrzevanje_web


Vas zanimajo rešitve za kakovosten in zanesljiv proizvodni proces?

Dobrodošli na 26. Tehniški posvet vzdrževalcev Slovenije – sejem vzdrževanje. Obiščite nas na razstavnem prostoru 68 in 69. Z vami bomo v četrtek, 20.10. (8.-19.ure) in petek, 21.10. (9.-13.ure).

Sodobno organizirano vzdrževanje pripomore k dvigu produktivnosti in boljši kakovosti izdelkov v proizvodnji. V podjetju Blast Tehnik d.o.o. že več kot desetletje rešujemo problematiko vzdrževanja na področju vseh industrijskih panog.  Želite učinkovito očistiti proizvodno opremo z minimalno ali celo brez motenj proizvodnega procesa? Potrebujete optimalno pripravljene površine za nadaljnji proizvodni proces ali nanos antikorozijske zaščite? Dobrodošli na naš razstavni prostor!

Društvo vzdrževalcev Slovenije sejemske aktivnosti že tradicionalno popestri z zanimivimi predavanji in okroglo mizo. Tokrat bo razprava potekala na temo: Brez učinkovitega vzdrževanja ni učinkovite proizvodnje! Poudarek je na sodelovanju proizvodnje in vzdrževanja in rezultatu sodelovanja: povečani razpoložljivosti strojev, povečani kvaliteti izdelkov. Več o programu si lahko preberete na povezavi KLIK.

Sveže fotografije in posnetke iz sejma bomo objavljeni na Facebook profilu podjetja Blast Tehnik – KLIK

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki: 041 671 002 ali preko e-maila: info@blasttehnik.com.

Veselimo se srečanja z vami!