Peskanje na terenu

Peskati sredi bele Ljubljane?!

Za peskanje v urbanih središčih (natančneje v naši prestolnici) bi lahko rekli, da gre za posebno “vejo” peskanja. Zagtoviti kakovostno in okolju prijazno storitev ter poskrbeti za varnost mimoidočih, so ključni elementi katere nikakor ne smemo zanemariti.

Peskanje_GolfIgrisce_galerija_1

Del voznega parka za peskanje na terenu.

Za (abrazivno) peskanje v urbanih središčih uporabljamo naravne in okolju prijazne peskalne medije (abrazive). Le ti ne povzročajo okoljskih obremenitev, čeprav majhen delež ostane prisoten v okolju (v obliki prahu). Za storitve terenskega peskanja razpolagamo z mobilnimi peskalnimi enotami in viri komprimiranega zraka. Tako poskrbimo za učinkovito in cenovno sprejemljivo terensko storitev. Z našo ekipo  zagotavljamo 24-urno odzivnost na področju Slovenije.

Peskanje_GolfIgrisce_galerija_5

Terensko peskanje z naravnimi peskalnimi abrazivi.


Primer iz prakse:

Objekt – MINI GOLF center Tivoli, Ljubljana.
Igranje mini golfa je ljudem v užitek, ki pride do izraza še toliko bolj, če se odvija na urejenih in očesu privlačnih objektih/površinah. Zgolj redno vzdrževanje ščasoma ni zadostno, zato je potrebno ukrepati temeljito. Rešitev je Blast Tehnik – peskanje. Zaradi nemogoče demontaže objektov smo opravili peskanje na terenu.

Peskanje_GolfIgrisce_galerija_2

Delovišče je pripravljeno, da se peskanje prične.

Betonske in kovinske površine so lastniki več desetletij zgolj premazovali z različnimi barvnimi sloji. Barvni nanosi zato niso bili obstojni, površina se je luščila, kovinske dele pa je močno prizadela tudi korozija. V dveh delovnih dneh smo z našo ekipo temeljito speskali vseh 18 mini golf poligonov. Skupna površina je znašala 350 kvadratnih metrov.

Peskanje_GolfIgrisce_galerija_3

Detajl, pred peskanjem. Številne sloje barve in rjo iz kovinskih delov, lahko učinkovito odstranimo le s peskanjem!

S peskanjem smo objekte optimalno pripravili za nanos zaščitnih premazov. Barva se tako ne bo več luščila, površine pa bodo še dolgo ostala privlačnega videza. Naj se igra prične!

Peskanje_GolfIgrisce_galerija_4

Postopek peskanja je končan. Odstranjeni vsi sloji barve iz betonskih in kovinskih površin.

Vas o peskanju na terenu še kaj zanima? Preberite več: KLIK

Za več informacij smo vam na voljo:

info@blasttehnik.com

041 671 002