Peskanje žičnic in ostalih smučarskih naprav

Vstopite v zimo pripravljeni (video predstavitev)!

Varnost je na prvem mestu!


Smučarski objekti, kot so vlečnice, sedežnice, kabinske žičnice in vzpenjače, so podvržene stalnim vremenskim vplivom. Po podatkih GIZ (Združenje slovenskih žičničarjev) je večina naprav na slovenskih smučiščih starih od 20 do 30 let.  Z leti se na večih mestih pojavi rja, katera načenja ključne nosilne in ostale elemente. So vaše naprave dovolj varne?

Naj se ne zgodi!

 

Popolnoma očiščeni zvari so predpogoj za nadaljni rentgenski pregled, katerega je potrebno opraviti na predpisano periodo (Pravilnik o tehničnih pregledih žičniških naprav (Uradni list RS, št. 63/2011)- klikni za povečavo)

Ste tudi vi že poiskusili z zamudnim in neučinkovitim brušenjem zvarov in ostalih površin? Se zavedate da z brušenjem odvzemate dragocen material iz konstrukcij in s tem zmanjšujete statično stabilnost?

Postopek peskanja (na desni polovici) je 10x hitrejši od ročnega brušenja!

Peskanje, v tem primeru, zagotavlja idealno rešitev, saj za seboj pušča optimalno pripravljeno površino. Hitro, natančno in učinkovito!

Izjave strank:

“Vidim da je peskanje resnično hitro in efektivno! Prihranjen čas bomo lahko izkoristili za opravljanje drugih del na naših napravah…” (delavec: ATC Kanin)

“En steber smo brusili 2 dni. To ni pravi pristop, zato smo se odločili za peskanje! Ekipa Blast Tehnik-a, nam je s svojim delom prihranila veliko časa in finančnih sredstev!” (delavec: Smučišče Viševnik)

S peskanjem očiščen zvar (levo) in rentgenski posnetek (desno).

Storitev peskanja oprvljamo na terenu! Na tleh in na višini! Uporabljamo naravi in človeku neškodljive peskalne medije, kar je pri opravljanju storitev v naravnem okolju še posebej pomembno. Pri našem delu, zaradi lažje prenosljivosti in prilagajanja zahtevnim terenskim razmeram koristimo manjše prenosne kompresorje in peskalne stroje. Po končanem peskanju in opravljenem pregledu, na vašo željo, opravimo tudi zaščito z antikorozijskimi premazi.

Speskano pogonsko kolo žičnice (levo) in izvananje peskanja na zaščitenem objektu (desno).

Nudimo vam brezplačen ogled na terenu in izdelavo ponudbe na osnovi dotičnega problema!

Pokličite nas (041 671 002) ali pišite na naslov: info@blasttehnik.com  in se še danes dogovorite za odgled in izdelavo ponudbe.

Zagotovite si varno in dolgotrajno obratovanje vaših žičniških naprav!