Peskanje polizdelkov v industriji

Smo skupina posameznikov z jasno oblikovanim ciljem – VAŠ CILJ je naš uspeh. Naša motivacija je vaše zadovoljstvo, dela se lotimo organizirano, strokovno, načrtno, kakovostno in hitro.  Enostavno, počnemo to kar radi počnemo in najbolje znamo. In v tem smo najboljši v regiji.

Peskanje polizdelkov

Prikaz peskanja polizdelka: pred in po peskanju

Ustrezanje standardom

Visoki standardi in stroge zahteve po kakovosti, učinkovitosti in varnosti oblikujejo vaše izdelke. Njihova ustreznost se nenehno preverja, zato so naše storitve oblikovane v skladu s temi standardi.

Velikokrat se zgodi, da zaradi različnih dejavnikov (pri obdelavi, predelavi, izpostavljenosti ipd.) pride polizdelek v stik z nečistočami in je tako njegova uporabnost okrnjena. Da bi izdelek sledil visokim zahtevam, je treba nečistoče skrbno in primerno odstraniti, pri tem pa izdelka, ki je šele v nastajanju, ne poškodovati. Ker je čiščenje v tem primeru zelo pomembno, se ga je treba lotiti skrbno in natančno. Peskanje je metoda čiščenja, ki bo najbolje rešila nastalo situacijo.

Strokovno svetovanje

Pred peskanjem je treba upoštevati celo vrsto dejavnikov, v prvi vrsti je to velikost, oblika in material izdelka ali konstrukcije, katero peskamo ter količina peska ali drugega izbranega peskalnega medija. Šele nato se odločimo za najprimernejši peskalni stroj. Peskalni stroji se razlikujejo po abrazivu, tlaku in šobi. V kolikor peskamo polizdelke, kot so profili ali pločevina, uporabimo turbinski peskalni stroj, saj je peskanje ekološko, ekonomsko in zmogljivejše. Pri čiščenju zahtevnejših in večjih površin se uporablja tlačno ročno peskanje v komorah. Pri sanaciji jeklenih in betonskih konstrukcij se za čiščenje uporablja ročno tlačno peskanje. Pri peskanju manjših konstrukcij se peskanje običajno izvaja v peskalnih kabinah.

Pomembno je, da so vsi dejavniki najbolje ocenjeni ter na podlagi teh, predlagana in kasneje izpeljana rešitev s peskanjem.

Kapacitete

Razpolagamo s 4 peskalnimi komorami za večje izdelke, 6 peskalnimi kabinami za ročno delo in 2 mobilnimi skupinami za delo na terenu, s katerimi lahko izvedemo peskanje največjih serij. Več o kapacitetah >

Primer iz prakse: obdelava s peskanjem in fosfatiranje

Zaupanje je temelj dolgoročnega sodelovanja

Peskanje polizdelkov je produktivna storitev, zato se metode peskanja lotimo skrbno, strokovno in natančno. Naše največje konkurenčne prednosti so izkušeni zaposleni, dostopnost, hitrost in kakovost storitve. Sodelovanje z naročniki na dolgi rok, potrjuje učinkovitost naših storitev in zadovoljstva naših varovancev. Mi skrbimo.

Vabimo vas, da si ogledate seznam podjetij, ki nam že zaupajo.