Peskanje platišč

Nudimo peskanje platišč za osebna vozila, motorje, kmetijske stroje… Za peskanje platišč uporabljamo samo najboljše materiale! Tako zagotovimo optimalno pripravo platišč pred barvanjem.

peskanje platišč

Primerjava alu platišča – pred in po peskanju

Cenik peskanja platišč

  • 13-15″ – cena za 4 jeklena platišča: 59 €
  • 16-17″ – cena za 4 jeklena platišča: 69 €
  • 13-15″ – cena za 4 ALU platišča: 79 €
  • 16-17″ – cena za 4 ALU platišča: 99 €
  • 18-20″ – cena za 4 ALU platišča: 139 €

Cene ne vsebujejo DDVja.

Vsa vprašanja o peskanju platišč nam zaupajte na telefonski številki 051 671 070 ali na elektronskem naslovu info@blasttehnik.com. Boris bo z veseljem odgovoril in ustrezno svetoval.

Iščete cenik za tovorna vozila? Pojdite na ponudbo za peskanje tovornih platišč.

Zakaj peskanje pri nas?

Zavedamo se, kako pomembno je, da so platišča primerno obdelana in zaščitena pred poškodbami. S peskanjem dosežemo najboljše rezultate, pri tem pa uporabljamo vrhunske materiale, ki zagotavljajo da vaše platišče ne bo zarjavelo. Peskamo z elektrokorundom granulacije 50-100 mikronov, ki je 100% brez kovinskih vključkov v aluminiju in barvi, ki povzročajo rjavenje.

Lokacije za peskanje

Peskamo v naši delavnici v Novem mestu (čas peskanja 1-2 dni), 1 x na teden je prevzemno mesto v Ljubljani (Sostro, Litijska cesta 233), kjer vas speskana in pobarvana platišča čakajo po enem tednu, od datuma, ko smo jih prevzeli.

Kako poteka peskanje platišč?

  1. Platišča najprej pripravimo na peskanje: očistimo, poravnamo morebitne poškodbe in jih grobo pobrusimo.
  2. Ostanke barve in laka peskamo s primernim peskalnim medijem, da odstranimo barvo ter dosežemo želeni učinek hrapavosti, kar je osnova za barvanje. Peskamo le z najbolj finimi granulati, da ne poškodujemo površine in pred novim nanosom ni potrebna uporaba špric kita.
  3. Nato sledi nanos barve in laka.

Tako so platišča primerno obdelana, zaščitena in prebarvana. Ker, v kolikor površina ni primerno pripravljena, se premaz in barva luščita, zato so platišča lahko videti ne privlačna.  Ni pomembna samo estetika, ampak tudi odprava poškodb platišč, ki je mogoča le s primerno obdelavo, poravnavo in peskanjem.

Primerjava prej – potem