Peskanje platišč za tovorna vozila

Zavedamo se, da je čas denar. In da je vaš cilj, da je vaše tovorno vozilo na poti do cilja, ne na parkirišču. Zato smo pripravili posebno ponudbo za peskanje platišč za tovorna vozila.

Peskanje tovornih platišč

Peskanje platišč za tovorna vozila: prej in potem

Cenik peskanja tovornih platišč

Cena za peskanje tovornih platišč:
peskanje – 40 € / kos

Cene ne vsebujejo ddv-ja.

Primerjava prej – potem

Zakaj peskanje pri nas?

Imamo dolgoletne izkušnje pri peskanju tovornih platišč, zato vam lahko zagotovimo kakovost in trajne rezultate. Če površina pred nanosom premaza in barve ni bila primerno pripravljena, se začneta luščiti in platišča je potrebno ponovno peskati. Na platišču se sčasoma pojavijo tudi manjše poškodbe in udrtine, zato je potrebno poškodovana platišča najprej poravnati in grobo obrusiti, nato se jih lahko peska.

Pri nas nudimo celovito rešitev, in sicer peskanje platišč in prašno ali mokro barvanje. Prisegamo na kakovost in uporabljamo  najboljše materiale, ki so zagotovilo, da platišče ne bo zarjavelo. Peskamo z elektrokorundom granulacije 50-100 mikronov ( 100% brez kovinskih vključkov)

Lokacija

V Novem mestu na sedežu podjetja Blast Tehnik, prevzemno mesto je tudi v Ljubljani (Sostro) ter PO DOGOVORU v primeru večjih količin.

Vsa vprašanja o peskanju platišč, katerih odgovor vas zanima, nam zaupajte na telefonski številki 051 671 070 ali na elektronskem naslovu info@blasttehnik.com. Boris bo z veseljem odgovoril in ustrezno svetoval.