Peskanje na terenu

Problem in vsesplošna panika, ker je ponudnik, ki ponuja rešitev za vaš problem na drugem koncu države. Vi pa seveda ne morete odnesti in preseliti površin na drugo stran. Nahajajo se prav tu in bo zato potrebno najti pravo rešitev. Tu nastopimo mi, ker se našim strankam poskušamo približati v največji možni meri. Mi mislimo na vas, zato se bomo pripeljali na drug konec države, v kolikor boste to potrebovali.

kombi za peskanje na terenu

Popolnoma opremljen kombi za peskanje na terenu in servisiranje peskalne opreme

Kaj vse lahko peskamo na terenu?

  • peskanje kovinskih ali lesenih konstrukcij,
  • odstranjevanje grafitov in žvečilnih gumijev,
  • čiščenje fasad ali škarp,
  • čiščenje bazenov in vodnih površin,
  • peskanje industrijskih strojev,
  • peskanje javnih površin, spomenikov, kipov.

Ste našli storitev zase?

Potem nas kontaktirajte in pripravili bomo vse potrebno, da smo kar najhitreje na cilju, pri vas.

Vodilni v Sloveniji

Peskanje na terenu je ena izmed storitev, za katero smo vodilni v Sloveniji. Razpolagamo namreč z mobilno peskalno enoto, ki je opremljena z lastnim kompresorjem, peskalnikom in zadostno količino peskalnega medija. Z mobilno enoto pridemo na teren in avtonomno, brez priklopa na zunanji vir energije opravimo najzahtevnejše storitve.

Opremljeni za najzahtevnejša peskalna dela na terenu

Smo eno izmed redkih podjetij, ki lahko izvajamo najzahtevnejša peskalna dela s kompresijo do 14 barov na terenu. Res je, tudi za najzahtevnejše najdemo rešitev!

Kontaktirajte nas

V kolikor želite, da obiščemo tudi vas in počistimo ter poskrbimo za vašo nečisto površino, pokličite naše tehnologe in jim zaupajte svojo težavo.