Peskanje klima kanalov

Zakaj je potrebno čiščenje klima kanalov?

Pomembno je, da klima kanale občasno očistimo, saj prek prezračevalnega sistema pride v zaprte prostore nečistoča, ki predstavlja hrano za mikroorganizme in tako negativno vpliva na kakovost in zdravje človeka. V prezračevalne prostore se naseljujejo in odmirajo živali,  med drugimi tudi podgane, najdemo iztrebke raznih živali ipd. Nečisti klima kanali predstavljajo nevarnost za vse ljudi, ki bivajo v tem prostoru.

Peskanje klima kanalov

Prikaz peskanja klima kanalov: pred in po peskanju

Redno vzdrževanje = nemoteno delovanje

Klima kanale je potrebno ustrezno obravnavati in vzdrževati. Naše podjetje nudi storitev peskanja klima kanalov, ki je izvedena kakovostno in učinkovito. Ponujamo peskanje klima kanalov, ki so zelo ali malo onesnaženi, morebiti nikoli ali le redko čiščeni. S peskanjem odstranimo še tako trdovratne nečistoče in onemogočimo mikroorganizmom, da bi se razmnoževali.

Za varnost in zdravje je treba skrbeti danes in sproti. Velikokrat smo že slišali reklo: »Bolje preprečiti, kot zdraviti.«. Preventivno peskanje klima kanalov zagotavlja čist prezračevalni kanalski sistem in omogoča manjše število okvar ter manjšo porabo električne energije. Predvsem pa omogoča zdrave pogoje za bivanje.

Primerjava prej – potem