Peskalne kabine in komore

Ponudbo smo obogatili s peskalnimi kabinami in komorami različnih dimenzij. Odločitev je odvisna od uporabnosti in potreb, ki jih imate. Ločita se predvsem po velikosti in načinu peskanja. Kabine iz naše ponudbe ustrezajo vsem evropskim standardom in varnostnim normam.

Komore

Peskalna komora

Peskalna komora

Peskalne komore so primerne za peskanje obdelovancev velikih dimenzij, tež in kompliciranih oblik. Omogočajo obdelovanje več elementov hkrati, zato zmanjšajo porabljen čas in proizvodne stroške. Zagotavljajo očiščene površine in so primerne za delovanje v najzahtevnejših okoljih.

Komora za peskanje je zelo učinkovit način peskanja, saj se pesek v zaprtem okolju zbira na dnu peskalne posode, kar omogoča reciklažo peskalnega medija. Istočasno je v komorah zagotovljena minimalna prašnost.

Kabina za peskanje

Kabina za peskanje Blast 1

Kabine

Peskalne kabine so uporabne za peskanje manjših do srednje velikih predmetov. Narejene so iz vzdržljivega materiala, dolge vzdržljive rokavice omogočajo dostop do vseh delov v kabini, pri tem pa ščitijo operaterja. Vstopna vrata omogočajo lahek vnos predmetov, vidljivost v notranjost kabine je odlična. Zagotavljajo zmanjšanje hrupa  in minimalno prašnost.

V kolikor potrebujete svetovanje, smo vam na voljo za vsa vprašanja.