Brez skrbi, brez razstavljanja!

Peskamo vse vrste motorjev z notranjim izgorevanjem…

Teče vaš motor kot švicarska ura, navzven pa ne izgleda ravno privlačno? Bi se radi brez razstavljanja motorja in motornih elementov znebili nepotrebnega dela ter stroškov? Tukaj je rešitev!

Od najmanjših, do največjih. Bencinskih, dieselskih, električnih,… Odstranimo vso umazanijo, maščobe, površinsko oksidacijo, nanose barv,… Hitro, učinkovito in najpomembnejše, brez poškodb in vključkov ki bi lahko vplivali na nadaljnje delovanje motorja!

Pri delu uporabljamo sodo kot peskalni medij! Gre za ekološko neoporečen peskalni medij, katerega poglavitna lastnost je ta, da obdelovanih površin z njo ne poškodujemo!

Več o peskanju s sodo preberite TUKAJ

Klasičen primer peskanja s sodo je obdelava motornih glav (glej zgornjo fotografijo). Na in v njih se z leti nabere veliko nečistoč kot so, maščobe, gareži, sajaste obloge… Rastavljanje in čiščenje je zamudno, pogosto pa so za to potrebna tudi določena specialna orodja,… S sodo popolnoma varno in brez posledic opravimo naše poslanstvo. Ko s peskanjem končamo, obdelovance spihamo, po potrebi speremo z vodo (soda je v vodi topna) in osušimo. Kosi so tako pripravljeni na nov nanos barve, lahko pa jih pustite tudi v “naravnih odtenkih”.

Soda učinkovito in brez poškodb odstrani vso umazanijo, ostanke tesnil, oksidacijo,…

 

Vsa vprašanja o peskanju motorjev in motornih delov, nam zaupajte na telefonski številki  041 671 002 ali na elektronskem naslovu info@blasttehnik.com.