AKCIJA: Peskanje žičnic in ostalih smučarskih naprav

Vstopite v zimo pripravljeni!

Varnost je na prvem mestu!

Smučarski objekti, kot so vlečnice, sedežnice, kabinske žičnice in vzpenjače, so podvržene stalnim vremenskim vplivom. Po podatkih GIZ (Združenje slovenskih žičničarjev) je večina naprav na slovenskih smučiščih starih od 20 do 30 let.  Z leti se na večih mestih pojavi rja, katera načenja ključne nosilne in ostale elemente. So vaše naprave dovolj varne?

Naj se ne zgodi!
 

Popolnoma očiščeni zvari so predpogoj za nadaljni rentgenski pregled, katerega je potrebno opraviti na predpisano periodo (Pravilnik o tehničnih pregledih žičniških naprav). Peskanje v tem primeru zagotavlja idealno rešitev, saj za seboj pušča optimalno pripravljeno površino. Hitro, natančno in učinkovito!

Na fotografiji: s peskanjm očiščen zvar in rentgenskih posnetek.
 

Storitev peskanja oprvljamo na terenu! Na tleh in na višini! Uporabljamo naravi in človeku neškodljive peskalne medije, kar je pri opravljanju storitev v naravnem okolju še posebej pomembno. Pri našem delu, zaradi lažje prenosljivosti in prilagajanja zahtevnim terenskim razmeram koristimo manjše prenosne kompresorje in peskalne stroje. Po končanem peskanju in opravljenem pregledu, na vašo željo, opravimo tudi zaščito z antikorozijskimi premazi.

Nudimo vam brezplačen ogled na terenu in izdelavo ponudbe na osnovi dotičnega problema!

Zagotovite si varno in dolgotrajno obratovanje vaših žičniških naprav!